Whatsapp Sipariş
 

 

İSİMLİ BIÇAKLAR

Bu kategoride ürün bulunamadı.

 ŞEF BIÇAKLARI

AsciElbiseleri.com sitemizden isimli şef bıçakları online satın alabilirsiniz. Sitemiz Ascielbiseleri ve garson kıyafetleri üzerine kurulmuştur. Fakat şeflerimizin çalışma gereci  olmazsa olmazı olan, profesyonel lazer makinesi ile fotoğrafı, mesleki ünvanı ve ismi lazerle işlenmiş chef bıçakları da satılmaktadır. Lazer işlemeli chef bıçaklarımız sistem üzerinden satın alabileceğiniz gibi bu konuda uzman olan arkadaşlarımıza telefonla sipariş verebilirsiniz.

  İşyeri logonuz lazer ile işlenmektedir. Şef bıçağı lazer baskısı  boya olmadığı için sağlığa zararlı değildir. Kazıyıp lazer ile  yapıldığı için gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Mesleği aşçı olana veya evimizin mutfağında yemek yapan sevdiklerimize verilecek dünyanın en güzel hediyesi şüphesiz chefler için isim hediyeli bıçaktırİsim yazılı şef bıçaklarımız 17 cm şef bıçağı , 20cm şef bıçağı, 23cm şef bıçağı olarak seçeneklerimiz mevcuttur. Kurban dualı kasap bıçağı, isim baskılı dekor bıçak seti, isim yazılı kurban bıçakları, isim yazılan pasta paleti, firma logolu kasap satırı, et sıyırma bıçağı, peynir bıçakları üzerine işyeri logosunu ve isminizi lazer ile işletebilirsiniz.

Şef bıçak seti çeşitlerimiz sitemizde mevcuttur. Hepsi paslanmaz çelikten yapılmıştır. Bıçak setleri ve fiyatları kalitesine göre çok uygundur. Bulaşık makinasında yıkanabilir veya elde yıkanabilir. Kurulama yapıldıktan sonra kararma ve oksitlenme yapmaz. Paslanmaz çelikten chef bıçaklarımızın ucu açıktır. Ayrıca bilenmesine gerek yoktur. Profesyonel cheflerimiz gönül rahatlığı ile mutfaklarında kullanabilirler. Santoku isim yazılan lazer işlemeli şef bıçaklarının üzerine sevdiklerinizin resimlerini işletebilirsiniz.

 

 ŞEF BIÇAĞI
Ayrıca işyeriniz için işlemeli, lazer baskılı çatal, lazer işlemeli kaşık, baskılı bıçaklardan satın alabilirsiniz. Firmanız daha kurumsal daha ciddi olacaktır. Restorantınıza gelen misafirleriniz için kurumsal kimliğinizi öne çıkaran çalışmalar yaptırabilirsiniz. Yemekten sonra ikram edeceğiniz çay içinde yine işyeri logonuzun basılı olduğu çay tabaklarınızla ve baskılı çay kaşıklarınızla ikramlarınızı zirveye taşıyabilirsiniz. Şef bıçaklarını üzeri baskılı, işlemeli ahşap kutulardan satın alabilirsiniz. Daha şık, daha özenli bir hediye vermiş olacaksınız. Lazer yapılan şef bıcaklarının kalitesine göre fiyatları çok uygundur

Sitemizde satışa sunulan lazer işlemeli chef bıçaklarının özellikleri, el yapımıdır. Sap kısımları ahşap değildir. Sağlık Bakanlığı ahşap yasakladığı için firmamızdaki bıçakları gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Ahşap görünümlü kaymaz ergonomiktir. Çalışma esnasında elinizden kaymaz. Bıçağın üzerine yapılan lazer baskıları çıkar mı diye bir soru geliyor hemen aklımıza özellikle tel ile çizip çıkarmaya çalışılmazsa herhangi bir şekilde deforme olmaz. Normal olarak bulaşık makinasında yıkanabilir. Elde yıkamaya gerek yoktur. Av bıçağıda sitemizde mevcuttur. Lazer bıçak modellerinde av bıçakları modelleri sitemizde mevcuttur. Av bıçağı modellerimize lazer yaptırabilirsiniz. Av bıçağı koleksiyonunuza herbiri farklı olan kişiye özel olan modellerimizden birer tane mevcuttur. Birbirinden özel av bıçaklarına lazerle isminizi yazdırabilirsiniz.


 

ÜNİFORMANYA Ali Yorulmaz Şirketler grubu kuruluşudur. © 2024 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret Yazılımı ile hazırlanmıştır

AW-683217269