• Bu ürün, kaliteli Polyviscon süper alpaka kumaştan üretilmiştir. • Kolay temizlenebilir, rahatlıkla ütülenebilir ve uzun ömürlüdür. • Profesyonel mutfakların ihtiyaçları göz önünde bulundurularak özel olarak tasarlanmıştır.
• İsim ve isteğe bağlı olarak ünvan nakışı ÜCRETSİZ olarak işlenmektedir. • Sipariş verdikten sonra 15 dakika içinde, "Satıcıya Soru Sor" veya "Sipariş Sorusu" bölümünden, 10 ile başlayan sipariş numaranızla birlikte yazılmasını istediğiniz metni iletmeniz gerekmektedir. • 15 dakika içinde bilgi verilmemesi halinde ürün nakışsız olarak gönderilecektir. • Kişiye özel ürünlerde, hazırlık süreci başladıktan sonra nakış eklemesi yapılamaz. • İsim veya logo işlenmiş ürünlerde iade ve değişim yapılamamaktadır.
ELITE CHEF AŞÇI CEKETLERİ
Polyviscon süper alpaka kumaş.
Yaka,göğüs,kalem cepleri ve manşetlerde birbiri ile uyumlu altın sarısı nakış işlemeleri standart
Uzun kollu aşçı ceketi modelimizdir.
Her iki kolunda kalem cepleri mevcut
Sağ ön göğüs kısmında 2 adet kalemin sığdığı spor görünümlü mini kalem cebi
Gizli çakılmış paslanmaz çıtçıtlıdır. çalışma esnasındaki sürtünmeleri engeller
Ek ücret karşılığında fotoğrafta gördüğünüz stilde isminizi nakış ile işletebilirsiniz
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.